עוגות מרשימות שילדים אוהבים, ב-5 דקות הכנה! | הורים בכיף

עוגות מרשימות שילדים אוהבים, ב-5 דקות הכנה!

אורחים עם ילדים הגיעו בהפתעה ואתם הולכים לגרום ללסת שלהם להישמט. גם כי העוגות האלה מדהימות ועושות חשק לפתוח פה גדול, אבל גם כי רגע לפני שהאורחים הלא קרואים הגיעו, הן לא היו קיימות בכלל! אספנו כאן מתכונים לעוגות סופר שוות ומגה קלות להכנה. שילדים אוהבים במיוחד.

מדד שטוזים
דרגו את הכתבה:

1. עוגת גבינה מנצחת

מרסקים במעבד מזון חבילת פתי בר, מערבבים עם 100 גרם חמאה מומסת ומרפדים תבנית עגולה. מערבבים מיכל שמנת שהקצפתם עם 400 גרם חלב מרוכז, 225 גרם גבינה 9% ומעלה, 2 כפיות קורנפלור ולבסוף עם 1/3 כוס מיץ לימון. ממלאים את התבנית המרופדת ואפשר לקשט בפרי. מגישים אחרי שעה וחצי של קירור במקרר. יאמי!

Cheese

קרדיט: delishably

2. עוגת ביסקויטים

הצורך הוא אבי ההמצאה, וכך מצורך בעוגה מהירה ושווה לאורחים עם ילדים, פלוס מה שיש בבית, יצא מתכון נפלא! כל מתכוני עוגות הביסקוויטים שמצאתי כללו אינסטנט פודינג וניל וגם גבינה שלא היו לי בבית. ואז השטוזים וניל הסתכל עלי מהמקרר, אני הסתכלתי עליו וידענו שהבעיה נפתרה! מתוך 2 שמנת מתוקה משאירים חצי כוס שמנת בצד ואת היתר מקציפים עם 2 כפות סוכר. מוסיפים 3 מעדני שטוזים וניל ואז מרכיבים את העוגה. מרטיבים ביסקויטים של פתי בר בחלב ומניחים בתבנית. מעל את תערובת הקצפת והשטוזים, עוד פתי בר טבול בחלב, עוד קצפת ועוד פתי בר. את חצי כוס השמנת ממיסים בסיר עם 100 גרם שוקולד חלב ומכסים את העוגה אחרי שמתקרר קצת.

Shtuz_Cake

3. סופלה שוקולד ב… מיקרו!

פינוק מהיר ביותר בספל אישי! ממיסים 2 כפות חמאה בספל במיקרו. מוסיפים 2 כפות מים, 1/4 כפית תמצית וניל, קמצוץ מלח ומערבבים היטב. מוסיפים 4 כפות סוכר, 4 כפות קמח, 2 כפות אבקת קקאו, מערבבים ומכניסים למיקרו ל-30 שניות. אם מעדיפים את המרקם פחות נוזלי, אפשר להכניס לזמן ממושך יותר.

Micro

קרדיט: thecraftpatchblog

4. עוגת חמאת בוטנים נימוחה

אני מתה על חמאת בוטנים ולכן תמיד יש לי בבית וקל לי להכין את העוגה הזו בצ'יק צ'אק. מחממים תנור ל-175 מעלות, מכניסים ל-30 שניות במיקרוגל 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, עם כוס חמאת בוטנים. מערבבים לתערובת אחידה ומוסיפים כוס סוכר חום. לאחר ערבוב נוסף מוסיפים 2 ביצים וכפית תמצית וניל. עוד ערבוב ולאחריו מוסיפים כוס קמח, 1/2 כפית מלח וכפית אבקת אפיה. מעבירים לתבנית ולתנור ל-25 דקות עד שהקצוות משחימים. אחרי שמתקרר מפזרים אבקת סוכר.

PeanutBatter

קרדיט: southernfoodandfun

5. עוגת גלידה סופנית

בתכל'ס עוגת גלידה אפשר להרכיב מכל מה שיש לכם בבית, בהנחה שיש לכם גלידה ועוגיות מכל סוג שהוא, פשוט מסדרים בשכבות ואם אין זמן אפשר גם לוותר על שכבת הגנאש. הנה הצעה אחת: מניחים נייר כסף בתבנית אינגליש קייק (זה רק כדי שיהיה קל להרים את העוגה אחרי שתקפא) ומתחילים להניח בשכבות – 3 עוגיות פתי בר שוקולד שישמשו כבסיס העוגה, גלידת וניל עוגיות מעל, ומעל זה קצפת. שכבת עוגיות אוריאו, שכבת גלידה ושכבת קצפת. מקפיאים, שופכים גנאש שוקולד (חבילת שוקולד חלב שהמסתם בחצי כוס חמאה ומיכל שמנת מתוקה) ומפזרים עוגיות אוריאו. רררררר….

IceCream

קרדיט: foodandcake456

6. עוגת שוקולד מטריפה ללא גלוטן

מחממים תנור ל-175 מעלות, ממיסים במיקרוגל או בבן מארי 340 גרם שוקולד עם 200 גרם חמאה. בקערה נפרדת טורפים 5 ביצים עם כוס ורבע סוכר. כשהשוקולד לא חם מדי מערבבים אותו עם הביצים והסוכר, והתערובת עצמה מוכנה! הטריק בהכנה הוא להכניס את התבנית הקפיצית  (מצופה מבחוץ בנייר כסף) לסיר רחב עם מים, וככה לאפות אותה בתנור שעה ורבע. לא תאמינו כמה זה טעים.

Chocolate

קרדיט: dinnerthendessert

7. עוגת בננה מ-5 רכיבים!

ועוד לא אמרתי שאין בה גלוטן, מוצרי חלב או סוכר. ככה מכינים: מחממים תנור ל-180 מעלות, מועכים בקערה 4 בננות בשלות, מוסיפים כפית קינמון, 1/4 כפית מלח, 1/4 כוס שמן קוקוס ומערבבים היטב. מוסיפים ומערבבים היטב גם 4 ביצים וגם כוס קמח שקדים. מכניסים לתנור ל-30-20 עד שמזהיב. אם בכל זאת אתם מעדיפים מתוק יותר, מוציאים את העוגה מהתנור לפני שהיא מזהיבה, מפזרים סוכר קוקוס ומכניסים ל-5 דקות. יווצר ציפוי קרמלי מתוק לעוגה שיתן לה אקסטרא מתיקות.

Banana

קרדיט: theurbanecolife

דרגו את הכתבה:

השאירו תגובה


+ 3 = 10

יש לעשות את הפעולת חשבון