3 קינוחים שאתם חייבים להכין לקטנטנים בחג השבועות | הורים בכיף

3 קינוחים שאתם חייבים להכין לקטנטנים בחג השבועות

12/05/2015
מדד שטוזים
דרגו את הכתבה:

פירות יער, עוגיות לוטוס וקצפת.

חמוטל ממליצה על 3 מתכונים לקינוחים קלים, מהירים להכנה ושמשמחים את כל האורחים ובני הבית.

בטח יהיה מי שיתווכח על זה, אבל בעיני שבועות הוא החג הטעים ביותר. ארוחה על טהרת הירקות ומוצרי החלב תמיד מוציאה ממני את כל שמחת החיים, ועושה לי חשק לנסות עוד ועוד מתכונים חדשים. הילדים שלנו, למזלנו, שמחים מאוד לאכול פיצה ביתית, מאפינס ופסטות, וכמו רוב הילדים נהנים במיוחד מהקינוחים. בזמן האחרון התחלנו להשתמש בכוסות אישיות להכנת הקינוחים (אפשר להשתמש בכוסות זכוכית יפות שיש בבית או לקנות כוסות מיוחדות בכל חנות של מוצרים חד פעמיים). הנה כמה מתכונים לקינוחים קלים ומהירים להכנה שנראים טוב, זוכים להצלחה גדולה ומשמחים את כל האורחים ובני הבית.

פירות יער, עוגיות לוטוס וקצפת.
הקינוח הזה כל כך קל שכמעט לא נעים להגיש אותו, אבל הוא יפה מאוד, טעים ולא כבד. רצוי להכין ממש לפני ההגשה.

מרכיבים:
חבילה של ביסקוויט לוטוס
אריזה של פירות יער קפואים
מיכל קצפת אינסטנט או קצפת שהוכנה במיקסר של מיכל שמנת מתוקה (קרה) וכף סוכר.

הכנה:
מוציאים את אריזת פירות היער להפשיר, אבל לא לזמן ארוך מדי כדי שלא יתחילו להגיר נוזלים.
שוברים את הביסקוויטים ומסדרים שכבה יפה בתחתית של כל כוס הגשה אישית.
מניחים כף גדושה של פירות יער מעל הביסקוויטים.
ממלאים את הכוס עד לקצה בקצפת.

קינוח ג'לי ופירות
הקינוח הזה מתאים מאוד אחרי ארוחה כבדה, והצבעוניות שלו מקסימה את הילדים ויכולה לפתות אותם לאכול גם פירות שלרוב הם נמנעים מהם.

מרכיבים:
אריזת אינסטנט ג'לי בטעם המועדף
פירות ככל הבא ליד חתוכים בקוביות קטנות.

הכנה:
מכניסים את הפירות לכוסות האישיות.
מערבבים את האבקה באריזת הג'לי במים חמים על פי ההוראות, מחכים עד שמצחיל להתמצק (אבל לא עד שמתמצק לגמרי) ויוצקים מעל הפירות עד לשפת הכוס.
מקררים עד שמתמצק לגמרי ומגישים.

כדורי גבינה בציפוי מתוק
הקינוח הזה נראה מבחוץ כמו כדורי שוקולד, אבל הוא קריר ונייטרלי יותר מבחינת הטעם וקל מאוד להכנה, וילדים אוהבים אותו במיוחד כשהוא בגרסה הטבולה בשוקולד.

מרכיבים:
1 חבילת גבינה כחושה
2-3 כפות גדושות גבינה לבנה או שטוזים
חצי כוס ביסקוויטים טחונים
חצי כוס אבקת סוכר

לקישוט:
שקדים או אגוזים טחונים/שבבי שוקולד/סוכריות צבעוניות/קוקוס טחון/חצי חפיסת שוקולד מריר מומס עם כף חמאה וכף סוכר.

הכנה:
מערבבים יחד את הגבינות, הפתי בר ואבקת הסוכר. בידיים לחות מגלגלים מהם כדורים. מגלגלים את הכדורים בתוך הקישוט שבחרנו עד שהם מכוסים לגמרי. מקררים לפני ההגשה.

דרגו את הכתבה:

השאירו תגובה


− 3 = 5

יש לעשות את הפעולת חשבון