1. נקניקיה בספגטיה
רגע לפני הבישול, תוקעים את הספגטי (עוד כשהוא במצב של מקלות קשים) בנקניקיות מן הצומח או מן החי. מבשלים ומגישים לילדים המופתעים שלא יאמינו איך קרה הקסם הזה.
קרדיט: veryculinary
2. ספגטי לקינוח
אזהרת טעים בטירוף: מכינים 300 גרם ספגטי, מסננים, מערבבים מיד עם שני גביעי שטוזים בננה ו-3 תמרים מיובשים חתוכים לחתיכות קטנות. יאם!
3. ספגטי מאוהב
גם אלה שלא מסכימים לטעום כלום, לא יסרבו לנסות. בכל זאת, ספגטי ורוד לא רואים כל יום: מכינים חבילת ספגטי לפי ההוראות עד שהוא מגיע לדרגת אל דנטה. שופכים את רוב מי הבישול ולמה שנותר מוסיפים סלק טרי, חתוך לחתיכות. מכסים את הסיר ל-10 דקות ונותנים לצבע להשתלט על הפסטה. אחרי סינון המים מערבבים עם שתי כפות שמן זית איכותי, מיץ מלימון אחד, שן שום כתושה ומעט מלח.
קרדיט: canned-time
4. אומלט ספגטי
מחממים במחבת כף שמן זית, מטגנים בצל חתוך ושן שום כתושה. מגרדים 2 קישואים בפומפיה, סוחטים מהם את המים ומוסיפים למחבת. כשהכל רך מורידים מהאש ושופכים לקערה. מוסיפים 200 גרם גבינה צהובה מגורדת, 200 גרם ספגטי מוכן ו-2 ביצים. מערבבים היטב. מחממים כף שמן במחבת שכבר השתמשנו בה, שופכים את התערובת ומחממים ל-5-3 דקות עד שכמעט מוכן. מעבירים ל-3-2 דקות לתנור כדי להזהיב את החלק העליון ומגישים.
קרדיט: bbcgoodfood
5. פיצת סיפגטי
שני שחקנים מנצחים, ביחד זה ליגה. על בצק של פיצה מורחים 4 כפות חמאה מומסת, 2 כפיות שום כתוש, 1/2 כפית מלח ו-1/2 כפית אורגנו. אופים 5 דקות בתנור ב-180 מעלות. שופכים מעל 4 כוסות ספגטי שעורבב עם 1/2 כוס רוטב פיצה ומעל 2 כוסות מוצרלה. מכניסים לתנור לעוד 1/4 שעה עד שהגבינה נמסה והקצוות זהובים.
קרדיט: lemontreedwelling
6. טוסט ספגטי
מניחים 4 פרוסות מוצרלה על 4 פרוסות מלחם צרפתי. מניחים מעל כל פרוסה 1/2 כוס שאריות של ספגטי ברוטב, מעל זה 1/4 כוס גבינה צהובה מגורדת וסוגרים עם פרוסת לחם נוספת. מברישים בחמאה מומסת ואבקת שום/שום כתוש. מניחים על רשת התנור, מברישים את הצד השני ומכסים מלמעלה בנייר כסף. מחממים 5 דקות עד שהצד התחתון מזהיב, הופכים, מכסים את הצד שהוזהב ונותנים עוד 5 דקות בתנור כדי שהצדדים יהיו שווים. בתיאבון!
קרדיט: smalltownwoman
7. לביבות פסטה
מחממים שמן במחבת, בינתיים מערבבים שאריות פסטה עם חצי כוס פירורי לחם, חצי כוס גבינת פרמזן וביצה. כשהשמן חם מטגנים "לביבות" שיצרתם מהתערובת. הופכים ומזהיבים גם את הצד השני.
קרדיט: lasvegasfoodadventures
בתאבון!