7 מתכוני בראוניז מדהימים שלא הכרתם | הורים בכיף

7 מתכוני בראוניז מדהימים שלא הכרתם

אי אפשר להגיד לא לבראוניז. שוקולדיים, רכים, נימוחים. וזה רלוונטי גם למבוגרים ובטח ובטח לילדים. אז מה עוד צריך בחיים כשמדובר בבראוניז? מממ... אולי חמאת בוטנים? מילוי גבינה מפנק? בננה לגיוון? לכבוד יום הבראוניז שחל בדצמבר (כן, כן, לאמריקאים יש יום "חג" לדברים החשובים באמת) קבלו בראוניז משודרגים שהקטנטנים שלכם לא יאמינו שאתם הכנתם. ולכם יעשו חשק לכרסם את המסך:

מדד שטוזים
דרגו את הכתבה:

1. בראוניז שוקולד בננה

את הבראוניז האלה אפשר להכין בכיף עם הילדים- הם קלים מאוד להכנה והקטנטנים מתים עליהם: ממיסים 50 גרם חמאה, מוסיפים 3/4 כוס סוכר, 1/3 כוס אבקת קקאו, 2 ביצים, 1/2 כפית אבקת אפייה ו-2 מעדני שטוזים בננה. מחממים מראש תנור ל-175 מעלות ואחרי שערבבתם הכל, מכניסים ל-35 דקות. אל תתפתו להשאיר בתנור גם אם נראה לכם שהבראוניז לא מוכנים כי הם כן. מקררים, חותכים לריבועים ומחביאים לפחות חלק מהילדים. אחרת לא יישאר לכם.

בראוניז שוקולד בננה

 

2. בראוניז עוגת גבינה

זה פחות מסובך ממה שזה נראה. וזה נראה וואוו. צריך:2/3  כוס קמח, 3 ביצים, 1/4 כוס אבקת קקאו, 1/2 כפית אבקת אפיה, שוקולד חלב, גביע גבינת שמנת, כוס וחצי סוכר, 1/2 כוס חמאה, כוס שוקולד צ'יפס לבן. הוראות הכנה כאן.

בראוניז עוגת גבינה

קרדיט: yummiestfood

3. בראוניז קרמל מלוח

מחממים תנור ל-175 מעלות, משמנים תבנית אפיה. ממיסים 200 גרם חמאה עם 115 גרם שוקולד מריר. אחרי שמתקרר מעט מוסיפים 2 כוסות סוכר, 4 ביצים, כוס וחצי קמח, 1/3 כוס אבקת קקאו, 1/2 כפית מלח. מערבבים הכל ואז מקפלים פנימה 1/2 כוס שוקולד צ'יפס. מעבירים לתבנית האפיה ואופים 35-30 דקות עד שקיסם יוצא נקי ברובו. אחרי שמתקרר מורחים למעלה 280 גרם רוטב קרמל ומפזרים מלח גס.

בראוניז קרמל מלוח

קרדיט: somethingswanky

4. בראוניז שוקולד קוקוס

השחיתות ממשיכה כשמעל בראוניז מוכן שהתקרר, מורחים שכבת קוקוס (מערבבים עם בלנדר מוט  170 גרם גבינת שמנת בטמפ' החדר, 1/3 כוס שמנת מתוקה, 3 כפות אבקת סוכר ו-1/2 כפית תמצית וניל. ממשיכים לערבב עם 3 כוסות קוקוס טחון ממותק), מעליה גנאש שוקולד (מרתיחים 1/3 כוס שמנת מתוקה עם כוס שוקולד צ'יפס) ומעל הכל מפזרים עוד קוקוס טחון.

בראוניז שוקולד קוקוס

קרדיט: celebratingsweets

5. בראוניז אבוקדו

אין כאן טעות. ואין מי שיטעם את הבראוניז הזה וינחש שיש בפנים אבוקדו. פשוט אין סיכוי. מדובר בגאונות: מחממים מראש תנור ל-175 מעלות ומכינים תבנית עם נייר פרגמנט. מחממים כוס פצפוצי שוקולד מריר עם 1/4 כוס חמאה עד שהכל נמס. מערבבים עם אבוקדו שמעכתם בבלנדר. מוסיפים  2 ביצים, 1/2 כפית אבקת אפייה, 2 כפות סוכר מייפל/סוכר קוקוס/רגיל, 1/4 כוס אבקת קקאו, כפית תמצית וניל וקורט מלח. מערבבים הכל, מוסיפים 1/4 כוס פצפוצי שוקולד מריר ושופכים לקערה. אופים 25 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

בראוניז אבוקדו

קרדיט: lexiscleankitchen

6. בראוניז חמאת בוטנים

יאמי! מעל בראוניז שהתקרר מורחים את שכבת חמאת הבוטנים שמכינים כך: מעבבים במיקסר כוס חמאת בוטנים (מהסמיכות, כמו של סקיפי) ו-100 גרם חמאה רגילה מרוככת. מוסיפים 2 כפיות תמצית וניל, כוס וחצי אבקת סוכר וקמצוץ מלח וממשיכים לערבב למרקם אחיד. אפשר לקשט בסוכריות. הנה המתכון המלא.

בראוניז חמאת בוטנים

קרדיט: cupofjo

7. בראוניז מרשמלו פאדג'

חשבתם שראיתם הכל? אז הנה: מעל הבראוניז המוכנים שופכים 2 כוסות מרשמלו ומכניסים חזרה לתנור שנשאר עדיין חם מהכנת הבראוניז עצמם. בסיר קטן מחממים 6 כפות חלב, 6 כפות חמאה וכוס וחצי סוכר. מוסיפים 1/2 כוס פצפוצי שוקולד. שופכים מעל המרשמלו שהתקרר קצת ובתיאבון. המתכון כאן.

בראוניז מרשמלו פאדג'

קרדיט: julieseatsandtreats

 

דרגו את הכתבה:

השאירו תגובה


3 + = 5

יש לעשות את הפעולת חשבון