9 הצעות הגשה לט"ו בשבט עם ילדים | הורים בכיף

9 הצעות הגשה לט"ו בשבט עם ילדים

ט"ו בשבט הגיע ושולחן החג שלכם הולך להיות הכי מהמם שיש. אפשר לנעוץ פירות צבעוניים על שיפודים, לקשט תפוז בפירות יבשים עם קיסמים או לקשט את השולחן בהפתעות צבעוניות ומגרות אחרות, שהילדים יאהבו מאוד. הנה ההצעות שלנו:

מדד שטוזים
דרגו את הכתבה:

1. תפוח הפתעה

חותכים את החלק העליון של תפוח יפה, מרוקנים את החלק התחתון. ממלאים בסלט מפירות שאוהבים, מוסיפים שטוזים וניל מוקצף ופירות יבשים קטנים וטעימים. אפשר לרוקן קצת גם את החלק העליון ולעשות לילדים הפתעה כשמגישים את התפוח סגור.

תפוח עם מילוי פירות יבשים

 

2. עץ הדעת

רשמו לעצמכם מה צריך כדי להרכיב את העץ המטריף הזה: תפוח, תמר, אפרסק, אגס, קיוי, מנדרינה, ליצ'י, תאנה, דובדבנים, פאפאיה ועוד פרי כתום קטן בשם Physalis שלא מצאתי בארץ. פשוט תחליפו בעגבניית שרי צהובה. בתיאבון ולבריאות!

עץ המורכב מפירות יבשים

קרדיט: family-friends-food

3. סנאי על העץ

ככה מכינים את הפאדג': בשתי קערות נפרדות מניחים 170 גרם שוקולד צ'יפס ו-170 גרם חמאת בוטנים צ'יפס. מוסיפים לכל אחת מהקערות חצי צנצנת ממרח מרשמלו (אפשר להשיג בחנויות למצרכי אפיה) ומניחים בצד. בסיר ממיסים חצי כוס חמאה, מוסיפים פחית חלב מרוכז ו-4 כוסות סוכר. מערבבים כ12-10 דקות ומוסיפים חצי מהתערובת לכל אחת מקערות הצ'יפס. מערבבים כל אחת מהקערות עד שכל החומרים הופכים לעיסה אחידה. מגלגלים עם מערוך כל עיסה בין שני ניירות פרגמנט. מניחים אחת על השניה, מגלגלים, חותכים וחורצים מסביב בקיסם. הנה ההסבר גם בתמונות.

עוגיות פאדג'

קרדיט: handmadecharlotte

4. פונדו בשבט

הכי פשוט והכי מרשים: ממיסים 2 חבילות שוקולד מריר (אפשר גם חלב) עם חבילת שמנת מתוקה. אפשר בסיר או במיקרוגל, נועצים פירות ופירות יבשים על שיפודים וטובלים בשוקולד.

פונדו שוקולד

קרדיט: kveller

5. אילן יוחסין

בבלוג הזה יש חלות מכל הסוגים וגם.. חלה לטוב בשבט! את בצק החלה האהובה עליכם קולעים בצורת עץ, כאן תוכלו לראות איך היא נראית לפני האפיה.

חלה בצורת אילן יוחסין

קרדיט: thechallahblog

6. עץ שוקולדי

מזליפים שוקולד בצורת גזע עץ וענפים ומגוונים בעלים! אפשר להשתמש ברימונים, קורנפלקס, מרשמלו ועוד, ובטח כל פרי/חטיף אחר שיש בבית יוכל להתאים.

עץ העשוי משוקולד

קרדיט: chabad

7. חטיף שוקולד פירותי

לא תאמינו כמה קל להכין את החטיף הזה-פשוט ממיסים שוקולד במיקרו (כותבת הבלוג המיסה ערימת מטבעות שוקולד שנשארו מהחג הקודם!) מורחים אותו על נייר פרגמנט, מוסיפים מלמעלה כיד הדמיון הטובה-חמוציות, צימוקים, קשיו וכל מה הילדים אוהבים. כשמתקרר ומתקשה אפשר לשבור לחתיכות.

שוקודל במילוי פירות יבשים

קרדיט: chaiandhome

8. למי קראת יבש?

ממיסים שוקולד חלב או מריר במיקרוגל, טובלים פירות יבשים ומניחים להצטנן על נייר פרגמנט. קליל, מרשים, טעים!

פירות יבשים בציפוי שוקולד

קרדיט: thekitchn

9. טראפלס ולבריאות

במעבד מזון מעבדים כוס תמרים מיובשים, כוס תאנים מיובשות, כוס שקדים שנקלו מעט בתנור, 1/4 כוס דבש, 2 כפות אבקת חרובים/אבקת קקאו, כפית קינמון, קמצוץ מלח ו-1/2 כוס סוכר. יוצרים עיגולים ומצפים באבקת קקאו/קוקוס/סוכר.

טראפלס במילוי פירות יבשים

קרדיט: chabad

דרגו את הכתבה:

השאירו תגובה


+ 4 = 12

יש לעשות את הפעולת חשבון